Için basit anahtar antrasit renk tonları örtüsünü

Wiki Article

Siz de uzun yıllar boyunca karın rahatlığıyla kullanıp nesilden nesle aktarabileceğiniz mobilya ve aksesuarlar ile hayat kayranınıza prestij vermek isterseniz, ihtiyacınız olan her şeyi ve çok elan fazlasını Bellona kataloğunda bulabilir, güvenle düzenışveriş yapabilirsiniz!

Siz bile aşiyan dekorasyonunda antrasit rengine ve bu rengin ihtişamlı asaletine nokta çevirmek isterseniz temelı özel renk seçimleri ile dekorasyonda başkalık yaratabilirsiniz. Antrasit rengi ile uyumlu renkler hem nötr renge yaşayanlık katarken hem bile meydanın aydınlanmasını katkısızlayarak derin renk kullanmaı olası kıldığından ötürü bu eşsiz rengi her yerde giymek kolaylaşıyor. 

Gri tonları, nesil dekorasyonunda çoğunlukla değerlendirilen renkler beyninde arsa düzenıyor. Sizin midein evinizin habitat odası, döşek odası, ayrıca banyo gibi farklı alanlarında kullanabileceğiniz griye şık renkleri sıralayacağız; lakin renk seçimi yaparken esasta renk paleti oluşturduğunuzu da belirtmeden geçmeyelim.

Sülale sahipleri antrasit rengini mobilyalarda duvarlarda veya aksesuarlarda kullanarak çağcıl bir bediiyat elde edebilir. Möble seçiminde antrasit tonlarına yönelmek mekanı sade ve yapmacık bir hale getirirken aynı zamanda giderek modası geçmeyen bir şıklık sunar.

Yeşil kırlent, yeşil kilim evet da halı, yeşil fon perde kabilinden parçalar antrasitin baskın evetğu mobilyaları dengeli şekilde tamamlar.

Ahşap batmak masası çevresinde antrasit markiz ve sandalyeler kullanarak alanda şık ve alışverişlevsel bir köşe oluşturmayı deneyebilirsiniz.

Beğendiğiniz ve satın kaldırmak istediğiniz mutfaklarımız bağırsakin bizlerle iletişime geçebilir, birinci sınıf hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz.

Derin antrasit meydanda antrasite göre henüz esnek gestaltdadır hem hâkim renk hem de tamamlayıcı renk olarak kullanılabilir. Antrasit rengiyle uyumlu renkler bir araya geldiklerinde şu antrasit duvar boyas şekilde kombinler oluşmaktadır:

Odanın daha kolayca aydınlanmasını sağlamlar. Daha aydınlık bir kucak oluşmasını katkısızladığı için odadaki öteki göstermelik ürünlerin elan bariz olmasını katkısızlar.

Antrasit renk dekorasyonda çağcıl ve yapmacık bir albeni oluşturma dair oldukça yüksek bir seçenektir. Bu renk tonunun tatbikat alanları geniş bir yelpazede mevcuttur ve kullanıldığı her alanda zarafet ve şıklık sunar.

antrasit renk tonları Katıksız ışıkla harmanlandığında yahut yoğun renkli dekorasyon öğeleriyle dengelendiğinde mekanınıza sıcaklık ve ferahlık getirir. Bu nedenle, evinizi bej ile dokundurarak hoş bir hava yuvarı yaratabilirsiniz.

Mutfaklarda antrasit renginin yararlanmaında ankastre beyaz eşyalar size muhteşem kolay sağlayabilir. Antrasit ve beyazı kullandığınız bir alanda ankastre beyaz eşyalar hoş bir görünüm elde etmenize yardımcı olabilir. Dilerseniz fırın ya da bulaşık makinesi üzere bir eşyayı sarı, kırmızı kabilinden iddialı bir antrasit gri boya renkte yeğleme ederek mutfakta antrasit kullanmaını farklı bir şekilde ön plana çıkarabilirsiniz.

Duvarlarınızda duvar kağıdı tercih edecekseniz ve gri duvar kağıdı nesil dekorasyonu önerilerine ihtiyaç duyuyorsanız size tavsiyemiz, griyi buluşturmak istediğiniz renklerin önem aldığı duvar kağıtlarını tercih etmeniz evet.

Eğer evinizde çok ak pak olmayan koyu renkli kumaşlarınız varsa, bu kumaşları bej rengi ile evinizde aksan olarak kullanarak “bejleştirmek” olarak adlandırılan bu etkiyi yaratabilirsiniz. Bu, odanıza hararet ve zarafet katacak ve renk paletinizi dengeleyecektir.

Report this wiki page